31/10 - Lördag

Igår när jag va hos hästarna fick jag sms av Linn, ring mig när du vaknat. SÅ jag ringden är jag hade mockat klart :P Hon undrade vad jag skulle göra idag och jag sa. Rida hästarna först sen p+å kvällen skjutsa Mamma, Åsa och Annelie till nått i Leksand, hon sa okej tänkteo m vi kunde åka till rättvik och sola och lite så.
Så jag kom med förslaget jaaa det kan vi ch om du vill rida Drew så kommer vi iväg snabbare och så blev det :) Hon red Drew jag red Fille :)
Tog det rätt lungt sen när vi kom fram till slakteriet galpperade jag Fille lite :) Det gick fint. Skönt för Drew att ha någon framför också så han kan slappna av lite den virr pottan.
Jaa när vi var klar i stallet åkte vi hem duschade och fixade :P
Åkte ner till Rättvik och solade och åt lite :)
Sedan bestämde vi att lin följde med när jag skulle skjutsa dom där så jag slapp tråka själv.
Sen blev det natten för mig efter att ha snackat med en väääääldigt full person HAHA jaja Stackarn (; Det blir nog bra med baksmällan också ska du se HAHA.

Jaja idag börja halloween hoppet :P Ponnysarna idag. Åkte dit och kollade :) Och träffade Sabrina :) Trevlig var det :D kul att träffa henne igen.
Sedan hem igen och skjutsa mamma på Party IGEN..!!!! Jaja. massa skjutsandes hit och dit haha :P
Och inte nog med det frusit hela dagen. Och jag fryser fortfarande. Usch jag hatar det verkligen. Och såå trött är jag, lite jobbigt att sitta på läktaren faktiskt :P Haha ;)
Nåja Får se vad som hittas på ikv. Hämta mamma i natt iaf. HOn ahr låvat mig att hjälpa mig upp ur sängen imorn efter som jag ska vara i körhuset halv 9 kvart i 9 imorn och hjälpa till på tävlingen. Stora hästar imorn :) Sa att hon får fixa frukosten till mig också men får se hur det blir med det ;) Iaf Dra mig ur sängen komer hon nog få göra!!! Funderar på att vila ett tag. Blir ju lång dag imorn...
Jaja ;)

29/10 Torsdag

Hejsvejs.. En dag jag inte gjort så mycket men ändå uträttat en hel del x) eller känns som det iaf.
Blev att följa mamma till Insjön, Åkte och tog ut hästarna. mockningen han jag inte riktigt med så den får jag ta nu på kvällen vilket jag ogillar skarpt >.< Usch vill helst ha det gjort på mrgonen!
Iaf drog mot insjön, trodde jag skulle få en hel dag med min mamma , men icke då  min bror skulle med för att övingsköra!!!! Min dag halv förstörd med ilamående på vägen hem!!! Ja ni vet övningskörare hur det kan va att åka med sånna? Aja. jag överlevde men inte med humöret på topp.
Medans mamma var där hon skulle va åkte jag OCH min bror till Granngården skulle inskaffa en ny grimma men dom va för dyra tyckte jag för att se ut så som dom gjorde!!! och lite halv konstiga storleka även om det var full och blablabla så kändes det som att det inte riktigt stämde. Efter som jag gjort ett sånt misstag förr. Hum jaaa får duga med dom jag har nu så länge.
Sedan till Insjön igen kika lite på lager 70 sen en sko affär. Sedan kom mamma blev lunch på nåt ställe där. och efter det ville jag ha mamma med in på den där sko affären för att visa ett par skor jag fastnadeför. Och så klart köptes dom :P Jaaa ett par stövlar med klack. Jag gilla dom :)
Sedan vart inne på banken och skulle betala en räkning, men jag kunde tydligen betala den hemma och blablabla så har gjort det nu sen ska jag få hem nån annan grej en dosa på nå vis så jag kan ta mig in på mitt konto på datan :P aja hahah får se vad det ärför nått när det kommer.
Och idag fick jag se något så hemskt töntigt höll på att skratta ihjäl, inte ett dugg fräna :P Mer säger jag INTE! HAHA
Aja nu ska jag vänta tills kl blir lite mer så jag kan åka och ta handom hästarna mocka och det. Förstår inte mckning är SKIT tråkigt på kvällen men på morgonen går det faktikskt riktgt bra inte alls lika tråkigt. Hum jaa knepigt det där ^^

28/10 Onsdag!

Idag har jag mestadels ängnat min tid i stallet!  Ridit Fille och Drew.
Klättra lite med Fille Och höll igång bra mycke :) Han fick upp sitt flås och det gillar vi :) Men klätterstigen var inte allt för mysig idag rätt blöta granar hahaha xD När vi kom ut från klätterstigen så såg det ut som om att vi hade vart ute i spöregn. Blev lite kallt, men vi höll värmen uppe sen när vi kommit igrång igen efter att ha klätterat klart :)
Drew, Jaaa hästen e bra rolig!
Det var ett tag sen nu då jag inte hållt på att trilla av en ända gång när jag ridit. Men nu känns det som att det är varje gång..
För idag var det rätt nära backen också. Men jag satt kvar. Han e helt otrolig. Förstår inte. Bara lite långt gräs ligger fel så flyger han åt sidan!!! Nej men typ känns som det. Och ibland hittar jag inte ens problemet haha. Jaa han är bra mysko den hästen (; Iaf Vänster galoppen börjar bli myyyycke bättre nu iaf :) Känns Braaa :)
Sedan åkte jag till mamma på jobbet, hon undra om jag kunde handla åt henne, men jag kom aldrig där ifrån kände jag så typ gick när hon slute nej men typ :P va iaf hemma när hon slutade!!!
Och igår va det inte allt för bra. så griniga dom va på mig. ALLT precis ALLT är mitt fel. Är det inte diskat eller så så är det mitt fel? MEN VA FAN, Jag r hos hästarna varje dag och kommer hem när dom kommer hem... Men det verkar inte försts i deras trånga hjärnor nej men typ. + att min bror är hemma på lov och han bara ligger i soffan eller sitter vid datan (Y) Jag får skiten iaf. Känns bra väldigt bra!!!! NEJ FAR ÅT HELVETE!!!!
Har iaf setat och kollat på både bonde söker fru och oskyldigt dömd :)
Som ett sånt program som oskyldigt dömd beck eller så förstår intej ag blir verkligen så inne i filmen och nej verkligen får en irritation för människorna som kan bete sig så himla deåligt. Typ som den här gången hon som bjöd på kaffe med sömnmedel i. Är nästan så jag skulle kunna hoppa in i tvn och säga drick intedet för fan hahah xD nej men typ ni kanske förstår ^^ xD

27/10 Tisdag!

Nu är min data riktigt igen FAST utan ljud, lite små irriterande faktiskt! :( någon som vet hur jag kan fiva det så säg till!!!
Idag vakna jag släppte ut mina hästar som vanligt men åkte direkt hem skulle skjutsa min bror till tandläkaren.
Men där emot när jag kom hem åkte jag till hästarna och red. Testade lite av det vi fick lära oss igår på teorin med sitsen och så där eller jaa på ett ungefär vet inte om jag gjorde rätt men det kändes bra iaf :D Och fille gick FIIINT Hihiii :) Lite pigg va han men men :)
Sedan Drews tur. Gick bra ända tills vi inte ens kommit halv vägs så åker jag i backen men på ett väldigt snyggt sätt måste jag då säga :P Haha gjorde mig inte illa som tur var iaf :) Hoppa upp igen och full med energi. Vet verkligen inte hur jag ska få ur han det!!! Jobbig tid för den hästen nu haha (; Nejdå :)
Kom hem åt mat och tog det lungt ända tills vi skulle till farmoro ch farfar och paketera och fixa med grisköttet :P Höhö jag rev av och vek påsar hehehe x) Och gäspa, juisses vad trött jag blev. Lika så min pappa hahah xD
Farmor sa e du så trött sandra, Svar : Ja x) Hehe :P
Har ju haft tre hårda dagar nu och massa stress faktiskt.
Imorn ska jag försöka ha en lugn dag rida lite och så iaf :)

26/10- Trött

Det är jag, jag hatar verkligen när klockan ringer kvart över 6 på morgonen >.< Men men jag lär väl jobba? Svar: Ja
Gått bra idag iaf. Men helt slut. Efter att jag har ätit blir det till och åka till hästarna göra iordning där sedan åka direkt till Rättvik på Teori, efter som det är teori vecka ist för ridning! Men jaja ^^
Nu ska jag kika om jag fått min lön eller inte.
Hejdåååe!!

Hade jag fått min lön? NEJ Va i helvete!!!!! måste komma snart iaf! annars blir jag jevligt grinig.

Hopptävling!

Yepp, innan jag la mig igår stälde jag om klockan och satte larmet på 07:00 MEN jag kom inte upp fören 20 i 8 x) men jag va inte försenad iaf :) snarare en av dom tidiga (Y)
Jaja stillbedömning på hopptävlingen, inte min grej kanske? eller jag är medveten om att min sits är bättre men bättre kan den bli. Och bästa Ronaldo skätte sig fiiint :) jag e Nöjd och det känns som de är huvudsaken :)
När jag var på väg hem tog jag mitt stall på en gång :) fixade och red Fille :) Inte kunnat rida på en hel vecka tyvärr så idag hade jag en pigg Fille. När jag kom tillbaka va jag helt slut. Så jag kände Drew tar jag imorn annars blir det en väldigt olyckad ritt!!! För om Fille va pigg, vad är då inte den hästen, Haha.

Livet är fullt av känslor, känslor som är svåra att besegra, fånga och ge men också underbara och väldigt hemska!

24 Oktober

Varför funkade inte mitt larm på mobilen imorse? BRA FRÅGA, jag sov och vaknade av att en av hundarna kom in och gnällde. Kollade på klockan och den var HALV 11. SHIT Panik ehm ja. Hästarna lixom, Fy fan stackare, dom kom ut iaf. bättre sent än aldrig. Dom orden får trösta mig från det idag Höhö. Nåja tur att hästarna är lagomt lugna inne iaf :) Lite träkigt att mocka Filles box bara men det funkar!
Tagit handom hundarna har jag gjort. Min msn är Gay så den skiter jag i nu jag orkar inte, kankse lite senare idag!
Iaf så kommer Mamma, Pappa och Simon hem idag. Äta hos Mormor och Morfar sen ikv. efter det får vi se vad som hittas på :)
Svårt att somna igår men jaja, känns bättre idag iaf!!! Ärlighet kan ställa till en hel del, men att ljuga ihop något kan ställa till det ännumer! 
Imorn är det Klubbtävling, får se hur det går.

Go on your gut feeling! Och är det inte det jag gör så säg. Kan blir stora fel. Men det blir mer rätt!


:)

Hitta på Youtube av ren slump bara.
Jag tycker dom är så fina <3
Hästar är något spec. underbara djur. Tyker jag och jag vet att många andra tycker lika så.

 


Mhum!

Ja inte trodde jag det skulle bli så här svårt heller! Jag har gjort mitt bästa för att förklara!!! Så det så, Jag har det inte så bra stält längre och därför får det bli som det blir!
Det är tur att jag har min mamma, hon förstår mig nog bäst av alla. Då hon vet på ett ungefär hela min livshistoria.
Iaf jag har gjort ett försök, men jag är väl en super idiot iaf!
Imorn är jag hemma själv lika så idag, ta handom hundarna, rida kankse, Söndag Klubbtävla!!!
Lyssna till dit hjärta! Och det gör jag. Men ibland lyckas jag kanske inte så bra. Men jag försöker iaf <3

I do not want to die, I just do not want to live


20/10-09

Jag skrev inte i bloggen igår? haha hade jag så mycke för mig? Hum jaaa för jag fastnade på ett spel på Facebook HAHAHA, iaf sen när pappa hade satt på vinterdäcken blev det till och åka ner till Rättvik för att ta den där förbaskade vaccinations sprutan mot Svininfluensan :P
Yes det gick faktiskt bra. Jag kände att jag inte alls hängde med i svängarna när hon stack in den där sprutan i armen på mig, typ helt plötsligt sa hon går det bra? jag bah ja haha :P jaja det gick bra iaf gjorde inte så ont! MEN det har jag idag (dagen efter)..
Började känna av det redan när jag skulle lägga mig och sova. Kunde inte alls ligga på högra armen som hon körde in sprutan i :P Desto värre idag, typ kramp på nå vis. Precis som om att någon slagit en jätte hårt på armen >.< Inte alls skönt. och helt förslappad. nej men typ kunde knappt starta bilen i morse så nu får vänster handen kämpa hjärnet x) HAHA
Efter mockningen imorse fick jag änu mer kramp. Mamma skulle hjälpa mig men hon kom så sent och jag han mocka klart men det tog sin lilla tid så hon fick bära vattnet för att palla lyfta hinken över kanten skulle nog vara rätt kört hahhaaha xD
Dom sa att man kunde få feber dagen efter och ont, men jag tror jag fått mer smärta ist för feber för nån sån har jag då inte ^^ Nåja, jag blir inte sjuk nu iaf ;D
Efter att jag tagit sprutan igår så blev det till och åka till kubben :) Ridlektion ja visst ;D Jag fick rida Pelle hehe gick väl bra ända tills vi skulle galoppera :P han e jätte mysko i galoppen och jag vet att det inte bara är jag som tycker det :P
Sen e jag anmäld till klubbtävlingen på Söndag :) Hoppning på bästa Ronaldo <3 Wiho, får se hur det går :)
Nu ska jag fortsätta glo runt lite på internet sen kanske vila en stund? Ja vi får se ^^ Jag kan iaf inte göra mycke idag inte :P

Funderat!

Setat och funderat lite nu på kvällen.
Att bli i andra hand är något jag egentligen inte gillar! Duger ibland och så vidare!!! Ja ni vet og vad jag menar.
Jag kanske borde vara van med sånt här men nej, det känns inte bra helt enkelt. Kanske inget man riktigt bir va vid men ändå! Har hänt allt för måna gånger nu.
Så jag har bestämt mig för att skita i dom personerna!!! Jag menar, jag ska väl inte behöva höra av mig varje gång? och bry mig hela tiden. Nej därför skiter jag i det. Och sen när jag väl duger och jag säger nej för den gången jaa då blir jag talad till en rutten skit!!! Men men Det är väl tacken för att man försöker bry sig och försöka finnas och hålla kontakt med personen!
Jag orkar inte med sånt skit längre!!! Så nu skiter jag i det och lägger min energi på dom lite bättre :)

Skit data!

Jaaa Min data gör inte allt som jag vill!!! Men men. Nu kankde den funkar några minuter till innan den hakar upp sig (; kan ju hoppas iaf!
Jag vill ha en ny data en bärbar skulle vart helt underbart!
Gårdagen på kvällen var kul faktiskt :) Men det blev till och gå hem tidigt. Pappa höll på att somna (; HAHA.
Jaja trevlig att träffa Josefin och alla igen och så vidare!
Och idag har jag bestämt att jag skavara väldigt lat! Japp jag ska inte göra mycka alls ^^
Jo snart åka till affären och ta in hästarna på kvällen^^ Men inget mer.
Och imorn är det dags gör vaccination för svininfluensan, blöääää. Men jag överlever nog (;
Och på kvällen ridlektion :D
Och jag vet inte ska jag vara med på klubbtävlingen eller inte? det är frågan. Måste bestämma mig till imorn. Så vi får se ^^
Nej nu ska jag dra mig till affären och jag får för en gång skulle ta mamma och pappas bil ;)

Hejdå (;

Fin dag :)

Hemma nu igen efter att ridit båda hästarna nu på morgonen i det fina vädret :)
Båda gick faktiskt fint idag :) Även om Drew är som han är. Funderar på att testa annat bettpå honom? Jag orkar bara inte hålla och få stopp vissa gånger! Nån som har något förslag på ett bra Bett för den hästen?
Snart är det iaf dags att hoppa in i duschen sen invänta kvällen :)
För då blir det bystugefest i Kärvsåsen. Och jag får träffa Josefin :D Hur bra som helst :)

Falun, Borlänge!

Jao, Idag blev det att träffa klara :) SKit väder så en perfekt dag för lite shopping, Visst jag har fått min lön men den ska jag vara rädd om!!!
Blev först Falun, gick in en sväng på Gina, hitta ett par snygga byxor men nej köpte dom aldrig :P efter som jag måste spara lite på mina pengar ^^
Sen nån typ jag liknande tröja sett flera stycken men ingen jag riktigt vill ha MEN jag vill ha en sån :) Får se om jag hittar nån som jag gillar lite mer fram över :)
Inget på Gina den här gången blev det iaf. Så vidare till Borlänge Tog citty gross på vägen dit och kollade på lite häst grejer :P
Sen va vi framme i kupolen. OCH där hittade jag en trlja ^^ och ett par vantar på H&M :) Yeeah.
Sen inget mer där på kupolen :) Jo donken ^^ haha
Efter kupolen blev det Lager 70 ^^ Klara ville dit. och där hitta vi inget heller eller jo ja såg en mössa som jag trodde det stog svea på men nej det ståd serva eller nå på den x) Så nej hahahaha.
Och in på kicks där blev det lite hårspray. Sen raka spåret hem :) lämna av klara på bussstationen i Rättvik bara.
Och jag hoppas på finare väder imorn :)
Bystuge fest. och hoppas på lite ridning!

Mm.. Jag gillar låten!

Fullt upp idag faktiskt ^^

Åt frukost hemma idag ^^ Sen vidare till hästarna, fixade och gjorde iordning. Sen åkte jag till affären handlade det jag skulle. Åkte till hästarna igen :) Red som båda, Kandar på Fille lite dressyr på ängen :) Gick faktiskt bra :) Sedan Drew ut i skogen, Den hästen är helt otrolig!!! Men jaja. Vänster galoppen gick fint idag iaf :)
Sen hem åt lunch duschade tog det lungto ch gjorde mig iordning. SEN laga mat (; jo haha jag lagade mat Hahaha.. Pastagratäng blev det :) OCH jag lyckades!!!! Helt otroligt ^^
Efter att ha ätit blev det mora och kolla på modellvisning :)
Mamma va med (= Och det är klart alla kläder var fina MEN Mammas kläder var klart snyggast tycker jag :)
Så nu är jag hemma igen. Sova snart kanske :)
Nej nu ska jag pröva mammas klänning hon köppte och hade på sig på visningen :)
Tjo!


Jobbat idag!

Jobbade idag, och såååå trött jag va i morse!! SÅ blir ingen ridning idag inte!!!
Men imorn blir det en liten tur på dom båda, ska till mora och kolla på modelvisning på eftermiddagen ^^ Mamma ska va med.. Så vet inte riktigt än när vi ska åka men jaja :) Får se hur morgon dagen blir.
Fredag Ja då får jag min lön för hoppningsvis :)
Måndag ska jag ta vaccination mot svininfluensan hum, Jaja, jag åker dit tidigt ifall man inte får ansträga sig så mycke efter, för jag har för mig att det var lite så när man va mindre? men kanske inte samma sak med den här vaccinationen.. Men bäst att vara på säkra sidan så jag kan rida lektion på kvällen sen :)
Jag e trött och hungrig. Ska gå och kika om jag hittar något att ääääta ;D


Snö och Kallt!

Imorse när jag vaknadeo ch kollade ut var det vitt på marken, Brrr..
iaf jag gjorde min frukost och dog till stallet, släppte ut hästarna mockade så där.
Ingen värme precis. Hämtade Fille för och rida. Hum, Älg jakt så känner att det inte finns så mycke vägar att välja på men jag red bort mot Boda iaf ^^ och hälsade på min pappa :) OCH den här gången va han där på plats när jag kom iaf (;
Och innan är vi börja rida iväg så var det en tant som var ute och gick och jag kände att jaag följe efter henne en bit. Jag och Fille han inte riktigt i kapp Men sen kom vi om, och jag hatar det :P Man kan undra lite vad tanten tänkte nej men typ..
Sen red jag Drew. Mja han var bara pigg och dryg idag!!! Förstår inte, red lite dressyr sen ut en sväng. Och så klart blir han rädd för något och vägrar gå stuttsar hit och snurrar runt bakar och har sig. GUUUUD. Vadj ag än gjorde för att få honom att stå still gick absolut INTE. Phuu, väldigt billig idag igen! Förstår inte Jämt vid den här tiden och när vinter är slut är han omöjlig ibland!!! OCh Pigg! Visst, mycke svalare nu men ändå. Jag förstår inte hästen blir aldrig trött. Jaja. 
Föresten har jag tagit fram min rump värmare till sadeln (; Det var skönt att sitta på. Och faktiskt så kände jag hur mina knän frös idag. Det betyder att snart är vindern här och mer och mer kommer jag frysa. Gruvar mig när det blir så kallt att man får ont i fötternanär man hoppar av usch, hatar det verkligen. Satt fatksitk och fundera på det idag, boe vara stålet i stigbyglarna som gör att man fryser så fruktansvärt! Och då tänkte jag plast stigbyglar? dom kanske man håller si lite varmare i? hum jaaj ag vet inte kanske ska köpa ett par och testa :P
Och imorn ska jag jobba igen. Skönt att få in lite pengar!


Ridlektion!

Kan börja säga att jag fick rida Raita idag x)
Hum bra fråga om hur det skulle gå :P
Men faktiskt så är jagnöjd, aldrig ridit hästen förr men hon gick faktiskt fint :)
Dock lite sämre galopp än andra hästar x) haha som Johanna sa finns bara en på och avknap på den hästen. Inget mellanting i galoppen :P Men men funka rätt hyfsat i mellan åt ändå :)
Annica sa att det var bra ridet iaf :) och sen sa hon att mitt lugna sätt att rida men ändå bestämd och visar hur det ska vara är något jag ska vara rädd om. Och det Tackar jag över att hon sa :)
Min han och blick har blivit lite bättre = änu bättre :) För jag tänkte inte ens på det så mycke själv idag. Så jaa :)
Iaf, nu blir det nog sängen. Så himla trött. upp imorn och ta ut hästarna och rida första gången med nya skorna på :)
Så, Godnatt ♥

Jobbat!

Upp tidigt i morse, nej jag va absolut inte trött -.-' fy fan. Usch när klockan ringer 6 jaaa så e jag trött usch!!!
Farfar har jovat att ta ut mina hästar när jag jobbar men den här veckan är han på elgjakt så fick gå upp tidigare idag! Men jaja.
Hemma nu iaf, funderar på att lägga mig och vila en sväng som kommer sluta med att jag somnar!!!
Sen äta, åka till hästarna och göra klart stallet sen vidare till ridklubben på ridlektion..
En sak som är säker, jag verkligen älskade sängen i morse fy tusan vad skön den va!!!
Sen jobb på Onsdag igen fredag får jag min lön för hoppningsvis..
Och mitt knä är bättre, men det känns fortfarande ibland som om att det ska hoppa ur på nå konstig vis men jaja blir inte sämre iaf :)
Nästa vecka blir det en vaccination mot Svininfluensan. >.<

Hemma igen..

Yes, jag har kollat på Hockey igår (Lördag) i karlstad Hehe ^^ Färjestad mot Djurgården :P Höhö x) Och Färjestad van med 2-1. Vet inte om Hockey är min grej MEN jaja vi kul ändå faktiskt :)
Sen blev det tillbaka till Gräsmark? typ och kolla på Fotboll ^^ och Svarige förlora. Sen efter det blev det till och gå till några som satt framför en eld :) det var rätt mysigt faktiskt, Hum och en sak som va säker jag hade väldans problem att förstå vad alla sa där nere x) hum haha :P Men Christoffer sa det är bara skratta och säga ja typ Haha så jag försökte väl med det ^^.
Så helgen blev bra tillslut :) (Y)
Och idag kom jag hem, Jobb imorn och ridlektion på kvällen :) och sen då? Hum.. en till lång tråkig vecka invändar typ... Jaja nu har mina häster blivit nyskodda båda två med vinterskor så blir väl till och ägna sig åt dom hela veckan :)
Nu ska jag nog åka och ta in mina Hästar :)
<3

Rösta!

http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57162

Rösta på Fille :)
Gå in på rösta och lite längre ner sök på Kemblefield B
:)

Tack! ♥

En skod häst!

Idag hade jag kockan på 07:00, Jag hade väldigt problem att ta mig upp japp!!! Usch och fy.. Jaja, iaf kl 9 kom hovslagaren :P Och åt Fille hade han fått fel skor. Han hade bara med 2 brodd hål och jag ska ha 4. Så han kommer igen på Söndag..
Iaf så har Drew vinter skor på sig nu :) skönt. För man vet ju aldrig när snön kommer!! =/ Usch.
Och idag har jag faktiskt frusit :P Annars när jag är i stallet håller jag igång hela tiden, men idag satt jag ju och väntade på att min häst skulle bli skodd. Brrrr vad kallt det blev efter ett tag :P
Och nu är jag bara skyldig pappa 1000 kr >.< Usch irriterande att jag inte fick min jävla lön i tid!!!! Borde fått dubblt så mycke den här gången så som dom slarvar!!
Och mitt knä sen jag trilla av igår är fortfarande inte bra :(.. Jag vet tine men jag mins känslan i knät när när jag och Drew gick om kull och han la sig på mitt ben på en stor sten. Hum jaja det går nog över snart hoppas jag :)
Nu är jag hugrig så ska se om det finns något att äta!!!

Trillat av.

Åkte till stallet, gjorde klart allt. Ungefär som igår, åt frukosten i bilen och så vidare ^^ hehe.
Sen hämtade jag Fille i hagen för att rida. Och jo allt gick prima skit bra :)
Sen Drew´s tur, jaa idag flög jag av minsan. Jag fatta inte hur hästen kan va så snabb på att tvär vända. En sak som är säker inte lätt att sitta kvar då, när man spec. kommer i Galpp som vi gjorde!!! Ja sen låg jag ju där på baken och häst fan springer iväg så där fint och retsamt kollar efter mig lite i mellan åt.
Men jag han inte riktigt med efter som han tar en aning större och lite snabbare steg än mig!!!
Men till slut hitta jag honom Halv vägs av vad vi redan hunnit rida och det var en brrrraaa bit!!!
Och det värsta av allt är att han står där och glor på mig precis som om att Hehe hänger du inte med Sandra.
OCH nej det gjorde jag inte!!!
Blääää. Ajah skulle egentligen vara en lugn tur. MEn så blev det inte!!! Upp igen och när jag är arg slutar det inte lungt längre!!!
Och sen imorse kan man väl säga att Marlen var min ring klocka (; haha :D Trevligt!!!
Iaf så ska hon få låna en häst roligt för henne :)
Sen hoppas vi på att hon och Gandalf kommer upp gör en lång tur med mig och nån av hästarna :) Rooooligt :D

Blåsigt? Kan man väl säga.

Iaf hade klocka på rigning idag x) huh det var lite jobbigt faktsitk :P Men jaja hästarna ska ju ut.
Mockade gjorde klart och städa lite i stallet faktiskt :). Plockade undan lite saker som jag inte kommer använda så mycke i vinter så det inte ser så stökit ut :). Sen hade jag frukost med mig så satte mig i bilen och åt den hahah xD Men jaja :) skönt och äta efter man pysslat i stallet faktiskt.
Sedan var det bara upp i hagen och leta på bästa Fille :) ja han är bra han. Fin som bara den idag också, Gjorde galopp ombyte så där snyggt igen. Men felet är att jag själv inte har fått in rätta knycken men det går tillslut :) Men snart kommer jag väl på den :)
Sen när vi svängt in på sandvägen kommit en bit knakar det till i skogen >.< jag vart lite paff lika så Fille, tack och lov att jag sattpå honom och inte Drew vid det tillfället då hade jag nog legat på backen.. Men det gick fint Fille vart lite spänd men slapna av efter en bit så :) Fin form helt underbar! <3
Kommer tillbaka, Drews tur :) japp börja blåsa änumer mitt på dagen när jag skulle rida honom.
Han var lite hispig den lilla busen :) Men tur vinden stoppa upp oss lite haha x) Han är så söt den pollen :)
Han är som en ponny verkligen. Men han va fin han också :) Det gillar vi va, det enda jag glömde var att smörja in honom men får göra det imorn ist..
Blås väder idag iaf.

Ridit

Drog på mig en halsduk idag och red faktiskt :) Inte ridit på en hel vecka.
Fille var helt super bra idag :) Red lite dressyr.
Destovärre med den andra, det va typ ge hjärnet för honom idag. Funderade på om han verkligen visste att jag faktiskt sat på honom. Det va lixom upp med huvudet galoppera heeeela tiden i sidled och ALLT jag hade nada knontakt, och mina skänklar va det sista jag kunde använda!!!
Mjaaa lite kul vare väl när han hade lite egen motot MEN inte en sån motor som idag och kankse inte den mest passande dagen då min hals inte är riktigt 100..
Men jaja vi fick till det lite bättre på slutet :) då jag faktiskt fick lite mer kontakt med honom :P

Fille :) Han är bra han. (Fast det är Drew också på ett annat sätt (;  )

Tävlingshäst..

Det är synd att min Fille är Triagelmärkt! :( Jag sitter just nu och drömmer om att få tävla!
Tänk om man hade råd med en tävlings häst :) jaa det skulle va nåt det. För jag skulle verkligen vilja börja tävla.. Men men, jag har inte pengar för det.
Och när jag sitter här och kollar på hästarna så är dom flesta så dyra =/
Samtidigt skulle det vara lite intressant att köpa en lite yngre polle kanske 5-åring eller nåt sånt :) Jaja
På Ridlektionen idag blev det Teori ist, rätt intressant och bra teori faktiskt :) MEN det är klart det är roligare att rida hehe ^^
Iaf min hals känns bättre men inte helt bra, och jag e så sugen på att rida imorn..
Inte kunnat rida på en heeel vecka, så jaa. Imorn tror jag att jag tar en lugn tur på dom båda. OM det går vill säga men jaja :) Får dra på en halsduk så kanske det går bra med halsen iaf och lite varmare kläder.. :)
Börjar verkligen bli kallt nu :( Fundera nästan på hur jag ska överleva vintern!!!
Mer hosta och förkylning har kommit under dagen också =/ Hum men men..

Och en sak, det var ett tag sen jag var "deprimerad" nu
Men det va en som sa gå efter din magkänsla Sandra, Och jag tror jag har gjort det lite mer nu faktiskt!

Drew och Fille <3



Måndag

Min mamma tjatar om att jag ska ringa till doktorn och kolla min hals!!! Men nej jag vill inte, om det inte blivit bättre imorn får jag väl lov. jag har ingen lust med att åka dit och dom ska pilla i min hals!!!
Jag gillar det inte utan jag hatar det..
Iaf så har jag ridning idag och jag SKA åka på den även om mamma säger att jag inte får. Höhö..
Annars har jag inget spec. planderat under veckan. Bara hoppas på att min hals ska bli bra och jag kan börja rida mina hästar. Gått en vecka nu sen sist bara för den här jävla halsen. :(
Går och väntar på min efterlängtade lön gör jag också!!!

Blev sent igår.

Vaknade för en timmesen ungefär, skönt att få sova :)
Kom hem runt 4 tiden igår, men lite trevligt va det. Förutom lite tjafs hit och dit mellan vissa :P och min hals gjrde ondare och ondare men Jaja :)
Lite folk va det ute på Rättvik iaf. Men i början va det väldigt dött ^^
Och jag är fortfarande lika hes. Och inga hals tabletter funkar mot min hals! Förutom ipren som domnar bort det lite gran men inte helt så jag e smärt fri!!!
Faktiskt så hatar jag att ha ont i halsen och önskar jag kan få tillbaka min röst så snart som möjligt!
Känns också som att jag skulle kunna lägga mig i sängen och sova lite till Höhö.

Weii

Fredagen avklarat som var kuul Hehe, lite mycke men inte allt för mycke dricka så det var braaaaa mycke braaa ;D Hehe.. Dålig förfest he-he MEN vi va på plats på bowlingen i tid och de va då braaaa :D
Lördag idag. Jag, Linnea och Per gick lite på marknaden, sen åkte dom hem och jag mötte upp min mamma och moster :) det var faktiskt trevligt också.
En tröja ilag med mamma blev det iaf :) Kollade på lite ringar men blev inget med de :P
HES jaaa det är jag!!! Fyy jag blir glad när jag fått tillbaka min röst :)
Hälst nu ja tack!

Torsdag!

Yes, var meningen att jag skulle hjälpa Mattias att köra hem en bil idag på morgonen men fick ett sms halv 9 du kan fortsätta sova så jag gjorde det, sov till 12 :) skööönt :) men hade rätt svårt att somna igår så låg och lyssna på musik på mobilen och skrev sms, hörde massa låtar som väkte upp massa minnen :) jaja :)
Iaf så har jag ringt hon som har handom lönen. Ehm jaa hon var rätt grinig, jag berättade att jag inte fåtmin lön och så där hon bah jaha men jag har iaf avprickat dig. Jag bah jaa men jag har inte fått någon lön för den skulle väl kommit i fredags? hon bah jaaa men vad har duför nummer jag kan nå dej på. så jag sa 072- och blablablabla. hon bah vah! 072 Jag bah Ja? (tjurtant!!!) Iaf så ringde hon en stund senare och sa att jag får inget papper hem om hur mycke jag får i lön och får den den 16 >.< jaja bättre sent än aldrig och hoppas på att jag får rätt med lön nu bara!!!
Sen ska jag köpa mig en ny mobil när min lön kommit har jag bestämt :) Jag längtar!!!
Sen har jag vart och bytt täcke på hästarna :) och gett dom päron haha xD Dom fick exakt lika många (; Fille tugga normalt medans Drew såg ut som en liten hamster i käften så propfullt var det ^^ haha
Nåja, sen undrade janice om jag kunde följa till Säter och hämta en bil. Ehm känns långt åt helvete ;o men jag säger nog nej till det orkar fan inte ska egentligen ligga och vila.
Och sen ska jag städa efter som Per och Linnea kommer imorn :D Då äree Fest vaaa ;) Bowlingen Japp Japp!!!
Jobb imorn också höhö, och Marknad hela helgen :)
Iaf känner att det har vart en dag jag har haft lite för mig iaf ^^ även om jag bara vart uppe i tre timmar än så länge x)

RSS 2.0