Sommaren 09

Nej för vet ni vad!!! Jag vill ha tillbaka allt som har hänt i sommar!!! Fast lite mer avallt allt går ju så förbaka fort. Och mindre regn :)
Jag menar P&L, stå längstfram på Volbeat var det inte underbar, Ehm jooo heeelt underbart!!! Shit för det!!! Och alla roliga fyllor på campingen HAHA Då man mest låg och skratta och drack på filten vid tältet, när man inte var inne på Festivalen. Och när Sebbe hälde vatten över mig men jag trodde jag spran snabbare än blixten ;o hahahaa Och jag fick lockigt hår -.-' .. När jag stog och sa vid promoe, när kommer den bra låten? Svenne bannan, som i stort sätt suger getpung nu hahaha x) MEN då var den bra ;)
Men Volbeat, det glömmer jag ALDRIG Hur full man än skulle vart, Vilket jag hade gjort med Timbaktu det mins jag inte (; Sen mins jag alla kast spyor Linnea gjorde !!!! Nej fy haha Stackarn, lite väldigt äckligt var det!!! x)


Classic car week oh jaa det var ju helt klat tummen upp för det med!!! (Y)
Det ända som sög helt totalt var väl att jag jobba dom roligaste tisdagarna >.< typ som då det var Björn Rosenström på Bowlingen jag mins så väl vad grinig jag var för att jag skulle jobba!!!HAHA jaja. Lalalalaa och jaa all skit regn kunde det ha vart väldigt mycke mindra av!!! Då skulle det vara helt toppen :D
Ah men sen får vi inte glömma den vilda kräft skivan HAHA Nej jag blir full i skratt bara jag tänker på det!!! Att kolla på bilderna sådör jag av skratt xD
Och vad händer nu när vintern näramar sig då??? Jaaa det visar väl sig :)


Jaa och snart kankse Linna kommer och hälsar på en sväng..!!!


Synd för bilden får mig att längta tillbaka änumer!!!

P&L!!
 

Italobrothers - Stamp on the ground

Sjuk dröm, och lite jobb i veckan (Y)

Red med Janice igår på kvällen, min häst har ponny man, men jag har gjort mig ett försök att rätt till det nu iaf ;)
Och inatt eller ja i morse hade jag världens cp dröm, drömde om tanten på jobbet som dog och var almänt läskig x) Tydligen skulle jag in och kolla henne asså i drömmen, Så ligger hon där helt vaken hahahaha Heeelt sjukt :P typ fast ser ut som ett lik och allt i ansiktet. skit hemskt :S men jaja :P
Iaf så ska jag faktikst jobba på dagiset imorn som städerska och mat tant x) Sen onsdag ska jag vara på hemmet, Lalalalaaa. bättre än att vara hemma bara.. :P


Kvällen igår,

Jaaa kvällen igår var kul :) Fast lite tråkigare på slutet men jaja, Helt okej ändå :)
Och det är klart runt tio på mogonen börjar nån i huset städa med damsugaren >.< och utanför mitt rum typ i hunda år känndes det som, iaf så blev det tyst och jag lyckades somna om iaf :D
Vakna 1, ingen frukost, nej nej såklart min bror har ätit upp allt. Så en timme efter det fick jag frukost (Y) Yey..
Och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag...
Bara vara typ lat kankse? Höhö.. -.-
Jaja :P

Massor som har gjorts idag..

Vaknat, åkte till affären och köpte frukost, tagit handom hundarna, Ridit båda hästarna, red Derw med Janice. Sen ätit hos farmor, :) kom hem tog handom hundarna.
Och nu sitter jag här :P Jaa Målat naglarna också , en av alla gånger som jag fakiskt blev väldigt nöjd. Vet inte, darra inte lika mycke på handen idag tror jag HAHA jaja.
Imorn, ja då behöver vi en chaffis. Lalalaa nån som vill ställa upp?? Har några som säger hör av mig eller typ kanske kan. Men jaa man vet ju aldrig då lixom :S... Jaa så vi får se, annars för hoppningsvis blir det Fest imorn. Yey..!!
Nu e jag rätt trött. Men jag ska nog inte sova än på ett tag iaf..
Boken jag läser jaaa jag har faktiskt kommit rätt långt eller långt och långt en bit iaf.. :P Och den är rätt hyfsat inte kommit in riktigt i den så än men jaja :)
Jaa och jag vet inte vad jag ska säga, men jag saknar honom verkligen <3 =/

Blyg jävel..!!

Och nej jag är inte gamla vanliga Sandra känner jag, Inte alls lika glad. :( Jag hatar det jag vill inte vara sån...
Jaa det är ensamt och jävligt. Nej då, hum!
När jag stog och diskade idag kom katten och strök sig vid mina ben och satte sig bredvid mig med en blick som inte går att förklara<3. Dååå kände jag att nån va vid min sida, ett litet djur bara helt sjukt. Jag kunde inte hålla tårarna inne. Dom tårarna jag gått och väntat på i några dagar nu. 
Med tanken på att jag känner mig som en rutten skit för alla, Jag syns bara för 3-4 personer men det är väl bättre än inget.
Och jag vet att han fattas, inte lite jag saknar honom. Ja från första gången jag såg honom kände jag bara, det är något jag inte kommer kunna slita mig ifrån, och visst var det så. Och nu verkar jag inte få kontakt med honom längre?? Iaf har jag gjort några försök nu. Ja jag gilla honom verkligen, aldrig haft en sån känsla som jag har nu för en person. Hum..
Och jaa jag är för feg för att ta kontakt genom att ringa nu i det här tillfället.. Känner mig som en idiot. Och jag vet typ heller inte riktigt vad jag har gjort för att det har blivit så här... ='/

Jag blir så lätt rädd. För att göra fel. Och jag har nog redan gjort fel.

Sist han var här, jaa rent utsagt helt jävla underbar kille helt perfekt, det var han, men jag visste inte om han tyckte samma sak om mig. Jag har aldrig egenligen vetat vad andra tyckt om mig efter som jag har vart den där onslynliga som alltid gått i andra hand från förskolan till 9:an ja en sån där äcklig tönt som dom felsta gnabbat på..
Jag var tyst och försökte inte synas ionödan. Och det har gjort mig till den person jag är idag,  jag är inte den personen jag vill vara egentligen och det är så svårt att ändra på, visst jag är inte lika blyg som förr men det sitter fortfarande i,.. Och jag hatar det!!!
Som den tiden då jag var så rädd för livet att jag knapt visste vad jag egentligen gjorde här? Så rädd att jag inte kunde äta!!! Jag mins det så väl. 
Det finns en person som visat mig liiiiiite kärlek, Men efter Knapt 1 månad dög jag inte mer. Så ja vad ska jag tro?  jag är fortfarande rädd.
Och nej jag mår inte så mycke bättre av att se ut så som jag gör i ansiktet. Jag skäms över mig själv Alltid när jag är utan smink, Tönt säger väl dom flesta nu. Men när folk påminner mig om hur jag ser ut när jag går utan smink så käns det inte nå spec. vidare...

Han är det första jag tänker på när jag vaknar, flera gånger om på dagen och det sista jag tänker på innan jag somnar<3


Beställt massa saker (Y)

Kom precis från farmor och farfar, och då kom farmor på att jag faktiskt fortfarande inte fått min student present av dom. Vilket är hovslagar grejerna. Så jag fick 1000 kr av henne, Aldrig hållt i en heeeel 1000 lap men nu har jag baneme gjort det :P Jaja så nu har jag bestält grejerna. och det vart dubbelt så mycke och lite till att betala för grejerna men jaa, inte bara av dom jag ska få grejerna av så.
Och jag passade på att beställa ett nytt regn täcke åt Fille, Ett grönt. Och ett nytt nsludd åt Drews pullarnosgrimma. Skönt att få det gjort.

Torsdag!

Jaru, halva kvällen var kul halva kvällen sög SKIT... Jaa, och jag lät mobilen vara. Grattis till mig. Men jag var påväg några gånger, men jaja.
Nu är jag hemma själv igen. Ända till natten till Söndagen!!! Skööönt på sätt och vis.
Nu ska Jag göra lite schema för att kanske få jobba lite.
Btw jag har fått min lön idag, Det Gillar vi!!!


Du finns i mina tankar ♥
För varje sekund som går slår mitt hjärta för dig
Jag önskar du va min. ♥

Jag glömmer aldrig det vackra jag såg i dina ögon ♥
Din doft som jag aldrig kommer glömma ♥
Jag glömmer inte när vi gick hand i hand ♥ 
Den första kyssen, den va underbar ♥

Utan dig faller allting isär
Finns ingen som dig även om jag börjar leta
Det känns som jag är bunden

Du är för perfekt för att beskriva i ord ♥
Att hitta en kille som dig är inte lätt!


:(

Sola, Partyyyy!

Sola idag igen med mamma :)
Och nu väntas lite mer fix sen Etage :D
Bra mycke folk ska tydligen dit så det blir nog roligare än sist vi va där :)

<3


Etage ikv!

Jo men visst nu kan jag Free time typ också x) så imorn när jag vet att allt är fixat ska jag nog sätta mig och lägga upp schema och bla.. Jaja efter det svängde jag in på mammas jobb (Y) Lånade två böcker ;o tro det eller ej men jag ska försöka läsa lite hahaha Hum :P Men böckerna är sanna så det kanske blir lite intressant.. Jaja :P
Ikväll blir det Etage :) Weeeij, Mobilen ska läggas undan ska bara svara på samtal och sms och ringa mamma när jag är i påväg hem till Rättvik ;) Så det så.


Sova snart

Imorn resursen kl 10:00, betyder jag måste sätta klockan på rigning. >.<
Kvällen Etage kankse?
Torsdag lugn dag rida kanske?
Fredag Blir jag hemma själv hela helgen troligen. Vad jag har uppfattat det.
Lördag Jaa då blir det nog Festa, Med Janice :) Efter längtat.
Söndag seg dag.

Sen känner jag att jag har blivit lite Sne. Nästan som en Sne Fylla. Ha-Ha-Ha nej då men seriöst, nu var det ett tag sen jag var så här alltså. Och känner mig som en sån där typiskt super idot som inte fattar nånting och blablabla... Fast har jag nån gång fattat något? Haha nej då, så allvarligt är det väl inte hoppas jag?
Sen e jag så efter tänkt så det är helt sjukt!!! Det är faktiskt lite synd och jobbigt. Lixom så osmart och så där man blir.
Och tänker aldeles för mycket. Men är det inte så det blir när man inte har något för sig ? haha. Lalallaaa

Snart kanske jag ska sova? Mjo. Och prata lite med min mamma kanske.
Jaja därför säger jag Godnatt nu :) Puss♥
Och jag saknar <3 Känns som det verkligen fattas något. Men aja...
Sen vill jag köpa bil !!! En mobil, ny kamera, Tatuera mig igen och pierca mig, Köpa mer nya kläder, ja det är så mycke jag vill!!! :(


...


Prima skit bra!!!

Att rida på Fille med Drew som hand häst gick rätt hyfsat bra faktiskt :) Lite nervös blev jag över stora vägen traslade lite för mig och dom fjantade men det gick bra. :) sen hände det väl lite små saker men jaja, förutom när jag väl kommit till farmor och farfar typ vid stallet skäller såklart den där jääääävla hunden och mina hästar håller på att skit på sig. Hum haha :P och jag skrek håll käften och typ jag ska döda dej. För det är INTE första gången nåt sånt händer, har till och med flugit av tack vare den hunden. och inte nog med det jagad av den. Fyyy. Jag gillar den inte. :P
Jaja nu är inte hästarna hemma längre. lite trist men jaja. Skönt på ett sätt och kunna ställa upp dom i stall gången och göra iordning och så där iaf.
Sen imorn ska jag till resursen faktiskt och lära mig och lägga mitt egna schema så jag iaf får in lite mer pengar än inget :)
Det känns som en liten lättnad iaf.

Duktiga hästar Höhö ^^,

Tiiiisdag, 13:08

Jaa Nu är iaf timmarna fixade OCH Chefen frågade mig vad gör du om dagarna nu, och jag sa nej jag går bara mest hemma.. Och gissa vad hon sa, jo ring till resursen så att dom kan lägga til dig i freetime och visa dig hur du saka och inteska göra. Så det ska jag göra. Så jag får lite mer pengar iaf än inget lixom. Så det kändes som om att hon vela ha mig kvar :) Hum jaa jobbet är helt okej men jag vill nästan göra något annat också känner jag. Men det blir nog arbetsförmedlingen och jobb söknade iaf. (Y)
Nu snart ska nog vänta på att mamma ska komma hem först, sen så ska jag göra något som jag inte har gjort förr x) Rida ena hästen och ha den andra som hand häst. Ja det kommer nog bli lite intressant HAHA. Så önska mig lycka till, Tack (;

Jag känner mig så envis. Och jag vet inte, är det bra att vara envis i allt? Hum bra fråga.

Sandra, gå på DIN magkänsla,känns det bra behöver du inte fråga andra,alla tycker ialla fall olika,och då kan man bli än mer konfust!
Är det inte så, så säg, Jaa jag gillar dom orden och jag kommer gå efter min magkänsla. Försöka iaf :)

<3

Det är för dig mitt hjärta bankar hela tiden,
Du finns i mina tankar ♥
För varje sekund som går slår mitt hjärta för dig
Jag önskar du va min. ♥

Det var äkta kärlek när vi sågs första gången för mig
Jag glömmer aldrig det vackra jag såg i dina ögon ♥
Din doft som jag aldrig kommer glömma ♥
Men för mig äre bara å fortsätta drömma
Jag hoppas att det blir jag & du någon gång
jag älskar dig ♥
Jag glömmer inte när vi gick hand i hand ♥

Utan dig faller allting isär
Den första kyssen, den va underbar ♥
Finns ingen som dig även om jag börjar leta

Det känns som jag är bunden
Du är för perfekt för att beskriva i ord ♥
För mig är du speciell på alla möjliga sätt
Av dig så kommer jag aldrig att bli mätt
Att hitta en kille som dig är inte lätt.
Kärleken den kommer och kärleken den går
Du är som en stjärna som fallit från ovan lika mycket värd som.. guds gåva

00:00

Hemma från allt ridande, Ja jag har ju inget bättre för mig om dagarna nu. Tre hästar i full gång hela tiden, ja jag visste inte att det skulle länns så bra i mina muskler nu på kvällen haha x) Bra gjort Sandra iaf. Jo jag vet ^^ Nej då. Iaf både Dressyr, Hoppning och Markarbete har det blivit idag. Yey. Men vi gillar det.

Mjaa det är synd, jag tänker så förbaskat mycke på saker och ting. Allt blir så stor hela tiden. Det är jobbigt att bara gå hemma också Man blir nästan lite knäpp. seriöst :P Jag tror jag har blivit det. Haha. Nej då.
När man gillar någon så förbaskat mycke så fungerar inte alla hjärn celler ibland känner jag, Världen stannar till och man vet inte nå hur man ska betee sig. Shit, Men vilken underbar känsla det ändå är. Men man ska ju också försöka lyckas ända fram till något bra också :) Och det ska jag banne mig göra en vacker dag också.

Min mamma sa idag, du måste hitta ett jobb Sandra joo jag vet sa jag. Jag ska till arbetsförmedlingen i veckan, då sa hon, jaa men fråga runt lite själv i Rättvik så du stannar kvar här för om du går till arbetsförmedlingen kan dom ju skicka iväg dej hur långt bort som hälst. Då sa jag, jaa fy vad skönt!!! det bara flög ur munnen på mig. Hum men jag vet fortfarande inte. jag blir så trött jag vet inte nå vad jag vill, det är jobbigt.

Måndag igen!

Måndag igen, Helgerna går aldeles för fort!!! Hemskt, Men jaja känns som jag har helg dygnet runt haha nej men ja. Aja!
Snart blir det att åka och sola med mamma, mm.. jag gillar det!!!
När jag kommer hem, blir det nog att rida. Mjo :P Vad finns det egentligen att göra om dagarna när man är så kallat "Arbetslös" Usch vad hemskt det låter egentligen. Och jaaa jag saknar det SOCIALA i skolan. Och det är inte lite heller. Men jaja.
Nu har jag också sagt att jag ska till arbetsförmedlingen förra veckan. Men det här veckan SKA jag dit har jag bestämt.
Just ja jag ska åka och skriva i mina sista vikarie timmar idag också. *Suck* Men jaja :)
Och min vixna katt sitter och jamar det är liiiiiiite drygt.
Kl 8 blir det ridlektion. Och jag HATAR rent utsagt det sista vi får göra efter ridlektionen, kratta ridhus mocka skiten, putsa ALLT. >.< Seriöst, kommer ALDRIG hem känns det som.



Ta mig här ifrån!

 

Kräftskiva i helgen!

Jo visst. Igår blev det fest utan dess like. Att från dans på bord till att vissa åker gräsklippare!!! Startar skoter, stoppar mat i orres avgasrör, Allt händer verkligen kändes det som. HeeeeelT Sjukt! Men såååå kul hahaha. Nej shit.. Senare Krogen höhö. men det var rätt segt det med. Så donken efter det, Gott vare!!
Iaf jag tror jag ska vara lugnt ett tag nu framöver.. Eller jag menar lugnare, känner det vart för mycke igår fast det är fortfarande inte värsta fyllan så deeet så.. Jag gick för det mesta runt och sakna människan.
JAG VERKLIGEN SAKNAR MÄNNISKAN.. Aldrig i hela mitt fucking äckliga liv att jag har kännt så här för nån person förr!! Nej helt jävla sjukt. 

Tjenahejdå.

Mora

Jo blev ju mora idag. Med Mamma OCH Pappa. :P Såklart nästan omöjligt att gå in på en kläd affär utan att jag bara hittar nångot i nån afför så såklart blev det ett par byxor och en tröja, Jag e Nöjd!!! över 400 kr bränt bara men jaja :P Bara två andra tröjor jag e ute efter nu men dom får jag köpa senare :) så så äre.
Sen utan för Wilys när vi skulle handla mat så står såklart sånna där mobilnördekontantkortsförsäljare där. -.-' Haha och jag blir så klart på lurad skiten, eller skiten och skiten bättre än vad jag har nu. + att jag fick lov att byta nummer och blablabla men det gör väl inte så mycke när jag får 3000 gratis sms för 59 kr i månaden ist för att betala 300 kr :) Jaja det blir nog bra det hära. Så nytt nummer om cirka 5 arbetsdagar x) Och ballt nummer för den delen också. HAHA. Jaja.
Sen var det nån som skrek FEST, Joo Fredag och Lördag är det fest (; Mööööhö något jag behöver nu känner jag :)
Och jaa jag trillade såklart av pollen idag x) jag satt inte fast som klister i sadeln den här gången ^^ Mja häst jävel som skrämde min häst, på safalten landa jag också >.< Mindre skönt, är väl armbågen och knät som e bra uppskrapat som gör att jag faktiskt egentligen fattade att jag trilla av HAHA Jaja :) Annars va min polle bra fin... Säger bara det, de ska va STOR Häst <3

Ja imorn åker jag ju till Smedjebacken igen,  Tilbringade hela min sommar där förra året känns det som iaf och den här sommaren inget. Men nu så en helg i slutet av sommaren iaf :) Bättre än inget.

******

Mer än sant!

Jag är inte kär i kärleken, jag är kär i han!!! Så är det, även om jag träffat honom två gånger bara så finns det något som säger mig att det är han jag vill ha. Och om jag bara kunde få träffa honom igen!!! För det vill jag verkligen. Och jag hoppas på att han vill detsamma.
<3
Mamma sa, du har inget att förlora Sandra bara bevisa vad du känner och krångla inte till det för dej, och det gjorde mig starkare, att jag ska va så fruktansvärt feg och visa mina känslor! :(
Men jag ska försöka ändra på det. Fast jag tycker det är så svårt att veta vad den andra tycker och tänker. Vill inte gör bort mig, men det är väl saka samma men ändå..

Bara för att jag ville att han skulle få veta skrev jag!!! :
Jag saknar dej och tänker på dig massor, Och jag vill verkligen träffa dej igen. :(  godnatt <3<33<3 (K) 


Nu ska jag sova, så godnatt<3


18/8-09 Massa regn!

Joo jag vaknade av att det öste massa regn i natt -.-' typ blä och det regnar fortfarande. (Y)
Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra idag. Ja jag hittar väl säkert på något.
Det ska va fint väder tycker jag (; för när jag började skolan efter sommar lovet så blev det alltid fint väder hum inte nu verkar det som. Jaja.
Jag skulle behöva rida hem mina hästar till farmor och farfar men vädret lockar mig inte precis att göra det just idag. Så det får bli en annan dag (;

Köp han åt mig!!!

Yes, Jag fick Ronaldo på lektionen  <3 och det gick bra :), Han är tillsalu :( Ge mig 50 - 60 tusen, Tack <3 OCH HAN ÄR MIN... Lalalaa Dröm lite till, JA för tänk det kan jag. :(
Och jag saknar en han massor. Men jag kankse har vart konstig? Jag menar det verkligen inte i sånna fall!! Missuppfattning på hög nivå från båda sidor? Mjo jag tror nog att det blev de. Jag skäms för det..
<3

17/8-09

Ny vecka nya möjligheter,
Ja idag får jag träffa min Ronaldo. Förhoppningsvis rida honom också. Men man vet ju aldrig, ny grupp, ny ridlärare.
Innan blir det nog att sola!!!

Jo jag slängde ett öga på Arbetsförmedlingen 700 jobb i sälen, söka och flytta dit kankse? Nej inte vet jag.
Jag ångrar näääääästan att jag gick Häst, skulle velat bli frisör men nej då när dom går på betygen så får man väl gå det man kommer in på. Så nu är det nog försent.

I helgen om inget annat och lite bättre händer, blir det FEST!!!!!! PUNKT SLUT.


!?!

Hur ska jag göra? Du kanske har svar på det.. Nej då..
Iaf En tjej va här och red idag. Mm.. Drew Lyckades spraka på mig. Eller ja på mig och Fille Vilket han inte brukar göra annars. Fetaste blåmärket jag kommer få. Men jaja skit samma ;P
Imorn blir det första ridlektionen sen innan sommaren också, ska bli intressant. Ny ridlärare och allt. :P
Tråkigt väder också. Bara massa regn >.< Blä men jaja. ^^
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och vila ett tag.
Jag har föresten inte fastnat på mitt mobilspel längre utan jag har klarat hela skiten hahah, Så nu är det mindra kul bara för det ist!!

Och jag fick en katt som skulle göra mig Glad och hon börjar lyckas :) Börjar faktiskt bli lungnare nu än vad hon va förr!!! Tack och lov.



Heeeelt slut!!

Ja först ringer kl halv 7 jobba halv 8 till halv 3 sen hem äta och fixa sig för att åka till Dalhalla och jobba från 6 till 10 -.- jaja lite trvligt iaf :) Och jag fick stå i kassan. Typ sämst på matte men det gick fiiint :) flöt på riktigt bra i sista pausen. ^^
Piss väder, Yes och jag hatar det. Fryser som en tok , Bläää men tacka vet jag min vete kudde som är varm och go. :)
Känns att Höst vädret är på väg i luften :( Jag vill inte. Hum men jaja. Lär väl komma de också nån gång. Men svensk sommar är inte riktigt någt att hurra för längre tycker jag.
Jaja efter Dalhalla blv det statoil och köpa chips och chocklad (Y) Ah = Sandra ännu fetare -.-'
Och på vägen dit och ända hem massa grodor på vägen hoho. Jaaa jag träffade några ;)
Nästan så jag funderar på att krypa ner i sängen trött och fryser lite smått.


Ja visst är det väl så =)

Vad skönt det var när man var liten.
Då fanns inte skitsnack.
Kärleken var en puss på kinden.
Pappa var den bästa killen på jorden.
Höjden av smärta var när barbiedockan tappade benet.
Värsta gråten var när man ramlade och skrapade upp knät.
Största rädslan var för monstret under sängen.

Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat.
Man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare.
Ibland känner man att mamma är värsta fienden på jorden.
Höjden av smärta är när man inte får sin vilja fram.
Den värsta gråten är när vännerna plötsligt sviker en.
Och den största rädslan är att förlora den man älskar
mest <33

Jobb imorn

Backåkern fråga om jag ville jobba imorn. Och jaaa jag gör väl det då :P
07.30 - 14.30 Lördag helg det blir fint med pengar (Y) Inget roligt som händer ändå ihelgen så varför inte..
Och det är väl såklart efter som jag inte är fast stäld på tiden. Hoho jaja.
Sen blir det vara hem och göra sig iordning till att åka på Dalhalla och jobba (Y) Opera, öronproppar med kanske? HAHAHA. Jaja skönt och bli av med det passet för ridskolan iaf.
Och på Måndag blir det första Ridlektionen på länge :) Har Annika som ridlärare nu får se hur det blir då. Kommer nog sakna Ina lite också :) Iaf så är vi 4-5 styken i den ridgruppen, typ skööönt (:
Joo jag är bra fest sugen, och saknar verkligen massa människor fortfarande. Nästan så att jag är bra sugen på att flytta nånstans och slippa den här tråkiga lilla hålan vid namn Gulleråsen. Bara ner till Rättvik skulle göra mycke!!! Närmre till det mesta lixom.
Och jag känner det snurrar massa känslor inom mig,
Att ha sluta skolan är inte lätt . Jag vet inte nå vad jag ska gör nu? Jo gå till Arbestfömedlingen och hoppas på att få nå jobb på nå vis. Jag får ta vad jag får. Att vara vikarie på Backåkern kan jag inte leva på precis. ;o kan ju typ bli en gång i månaden man får jobba då nej men typ.. Allt hittar väl sin plats så småning om :) Eller jag kan ju hoppas på det iaf!!! :P
För nu SKA jag försöka hoppas på allt jag vill, så får vi se vart det tar vägen!!! (:

Nu blir det att ha in hästarna till den normala hagen sen ta en dusch och kankse sängen?


Seg dag..

Lite halv seg dag, gick ut för att rida joo så klart börja det regna (Y) Men det lugna ner sig så det gick bra ändå :)
Fille var bra duktig, red på kandaret :) Dressyr på gräsplanen :) Nått galopp ombyte blev det. Och lite fjant men såååå duktig ändå :) Och när vi kom tillbaka börja det och regna igen haha

Jag längtar tills jag får min lön. Och jag vill ha så mycke -.-'
En egen bil.
Bärbar Dator.
Ny mobil.
En till troligen sista Tatuering.
Tragus i örat.
Pierca naveln som jag velat ett tag hum men jaja.
Kläder, aldrig helt fel.
Hum haha och allt de har jag inte råd med, aja nån gång lär jag väl kankse ha råd med allt :)



Fille och jag!!!


Virrigt.

Jag känner mig virrig värre, Jag fattar ingenting. När det gäller en del saker.
Och du gör mig shockad varje gång. Så läg ner. Tack! :) För ett bra tag sen dög jag inte till så varför ska jag göra det nu för? Bli normal så accepterar jag dej igen och kan umgås som förr. =)
Jaa idag om min mamma e snäll blir det nå skit i körhuset som jag kankse åker och kollar på :P vi får väl se.
Nästa helg vill jag på Bowlingen, nån som har lust med det också?? om inget annat och lite bättre hindrar mig :)

Saknar!!! ♥
Nu ska jag äta frukost :) Och föresten min data e halv konstig så jag låter den vara nu om den inte blir bättre (;

<3

Lager 70

Idag sov jag nog som en stock. Jag hörde inte ens när Morfar kom och skulle rasta Charlie inan han skulle jobba. Jaja :) Sen ringde mobilen halv 12, Linn undra om vi kunde åka till Lager 70. Så vi gjorde väl de :P jag hitta iaf ett par jeans, inte precis planerat att köpa något men så blev det iaf ^^,
Vid 5 blir det käka Pizza (Y)
Och för tillfället hatar jag min bror!!! Ja det har gått bra och vara hemma själv med honom ända tills nu känns det som. så tack och lov kommer mina föräldrar hem idag. Rent utsagt jag tåll honom inte alla gånger!!! *suck*

Hahaa Jag har för övrig fastnat på mitt mobil spel IGEN (; Men jag skaaa klar det ;)
Lördag blir det dalhalla och jobba för klubben. Ah inte den bästa konserten kanske, Opera. men jag får väl stå ut!!! Yeah. Eller vem vet kanske är super bra (; HAHAHAHA


♥ ♥ ♥ ♥


På Måndag Får jag kanske förhoppningsvis Rida Ronaldo Igen :)


Snart har dom ensamma dagarna tagit slut!

Imorn kommer mamma och pappa hem typ på kvällen antar jag :P
Lite skönt att ha vart hemma själv också måste jag säga :)
Jag gillar honom så är det bara!!! ♥
Ska jag våga hoppas på att det blir något bra av det ? Med tanken på den otur jag haft två gånger nu.

Och jag blir full i skratt av att läsa en blogg varje gång rätt kul haha x) Jaja :)
Mina nya leggins har kommit så va i Rättvik idag och hämta dom.

<3


Arbetslös, Typ ja.

Jaa det är väl vad jag är nu kan man väl säga. Sista dagen på jobbet idag. Lite tåkigt på nå vis men ändå skönt på nå vis :P Haha jaja :) Arbetskamraterna idag var bra också (Y) Jaja blir nog Arbetsförmedlingen snart!!!
Hundarna är mitt ansvar den här veckan. Hoho jaja. Idag när jag var ute och gick slara ena hunden bort en leksak, Mamma märker nog inget eller så hittar vi den under veckan Hoppas jag :P haha.
Nu ska jag gå och flytta hästarna sen ska jag nog kolla på lite Tv.
:)

Sista dagen på jobbet imorn.

Jobbat idag (: Japp idag var det en bra dag på jobbet (: Bra arbetskamrater massa skratt haha jaja det är så det ska vara tycker jag :)
Imorn är det sista dagen. Och jag jobbar med bra personer då också. Inga tråkiga som inte vet vad humor är!!!
Och ärligt jag vet inte vart dom får allt ifrån hahahaha x)
Jaja Sen vart det lite ut och gå med Anna-maria (; i det fiiiina vädret :)
Sen på lunchen, seriöst jag tror jag aldrig sett den lilla damen äta så mycke nån gång ;o jaa jag fick en shock rent utsagt HAHA men det var ju posetivt iaf :) Vet inte vad som tog åt henne hon gapa själv och allt haha jaja.
Nu sitter jag mest bara och väntar på att åka till farmor och farfar och äta. Lalalal
Och halv 12 inatt åker mamma och pappa till arlanda. Ja jag mins fan inte vart dom skulle åka. Men det var väl sak samma. Där det är sol och blablabla ska dom iaf. Och jag fick inte följa såklart. Aja. Jag blir hemma med hundarna och allt.
Jaja :P


CCW Slut, så nu blir det lite lugnare ett tag till!!!

Känns som en evighet sen jag bloggade. Okej inte allt för ofta under den här veckan som annars men jaja :)
Jag kankse har haft ett mer så kalat liv och inte bara setat vid datan HAHA jaja :)
Fredags SÖÖÖG Regnade och massa jävla skit. Men men. Och Igår Lördag va jag med Linnea :)
Blev bowlingen Lite kul iaf (:
Skavsår? Jooomenvisst det har jag (; Men jag lider inte lika mycke av dom som första dagarna HAHA
Myggbett? Joo dethar jag gott om också.
Torsdags Jaa då blev det galet mycke dricka HAHA Men kul vare. :)

<3


RSS 2.0