Doktorn på morgonen!!

Yes.. Det gick bra men dom trodde jag hade körtelfeber. Men det hade jag inte som tur var!!! Men en lätt halsflus trodde dom att det kunde varaa. Dom tog två blod prov och peta i min hals, Jao jag fick kvälgningar och jag hatar det. Så hon fick göra om några gånger innan hon fick det hon skulle >.< USCH hahah men jaja :) Jag överlevde (;
Iaf jag ska vara hemma och vila Dricka mycke och blablabla, och hoppas det blir bra nån gång!!!
Så det blir nog ingen Västerås för mig huhu men jaja jag har ändå inga pengar för det.
Iaf jag saknar Peace & Love lite, det var såå kul :)
Jaa just nu känner jag verkligen att en viss person är väldigt korkad, men men lycklig är människan iaf!!!
Och jag klarar mig rätt bra ändå tror jag :) För sommaren är ju här (;
Jag gillar vädret som är nu, lite väl varmt ibland kanske men men skit i det (; Hoho.
CCW om några veckor :) Yes Röj i Rättvik (;
Men nu ska jag rensa bort all skit jag har i rumet som till exempel alla grejer jag gjort i skolan och sånt där skit så jag slipper se det ;D
Och imorn kommer min Kaaatt :) WILMA
Btw jag har fått mina grejer jag bestält från Hööks idag också :)

Ridit med Janice på kvällen :)

Värdelös dag typ, Ända tills Janice fråga om vi skulle rida.. Och jag vart bra med sugen, kanske inte så smart men jag kunde helt änkelt inte låta bli.. WTF ska ändå till doktorn imorn så.. ;D
Drew var snäll iaf (; rätt snäll Hoho. Hoppade lite också och han är duktig (;


:)

Sooolen är fortfarande här :)
Iaf, Två nätter nu och jag haer sovit jätte oroligt, drömt vänt och vridigt och vaknat massa gåner. Min hals mår fortfarande inte bra, så imorn ska jag åka och kolla så jag inte har halsfluss eller nåt sånt >.< Usch...
Och så typiskt, blir sjuk på min lediga tid efter som jag börjar jobba V 29 igen.. :(
Och det är väldigt underbart att ha hästarna hemma :) Kan gå till dom när man vill och allt (: Se dom vilken sekund som helst lixom :D
Och igår var jag med Linn vid stranden :) Pratade och massa. Sedan kom massa andra man kände också :)))
Får se vad jag hittar på idag!!! Mest bara ta det lungt iaf...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hästarna är hemma nu :)

Yes jag proppa i mig en ipren och drog till hästarna och red hem dom hit :)
Dom sprang ett varv och det ser så härligt ut :)
Jag Älskar Dom <3
Och nu kommer dom bli FETA Hoho xD

Fille :)


Drew :)


Fille Drew <3

Hemma från Peace & Love!!!

Hemma från Peace & Love, jaa det var riktigt skoj :D Typ En gång till en gång till.. Ah det var Grymt. Volbeat helt underbart!!!!! Älak det..!!!
Iaf jag åte hem igår. Fick Fittigt ont i halsen, palla inte mer eller jo det skulle jag nog men Marlen vela hem också så ja. Igår kväll brav det Big Lake Run i rättvik och det var också trevligt. Träffa alla här hemma igen och så där :)
Och jag har fortfarande JÄTTE ont i helsen, kan knappt prata =/ Inte ett dugg kul. Men men, jag ska ta mig en Ipren och försöka rida hem mina hästar.
Jaa Lite död känner jag mig allt iaf.!!! Men Peace & Love var Braaaaa :)
Och på onsadg kommer min katt Wilma :) Hoho..

Och jag vill bara säga att jag har väldigt svårt för att veta vad jag har vissa personen ibland "/ men men det är väl det man får leva med!!!

Volbeat, Yes jag och Hanna stod typ nästan längst fram (;

Härligt väder och imorn gäller det :D

Yeah idag började jag kvart i 7 och slutade 14:00 sätt skönt. Hästarna är fixade och nu är det bara att sätta igång med att börja packa :D för imorn drar jag efter jobbet på Peace & Love :D Gryyymt.. Hoho.
Sen blire Rättvik när Pappa kommit hem :) Och köpa lite saker.
Vääääldigt fint väder också, Så jag hoppas jag hinner sola en stund också :)
Nej nu vill jag till Prace & Love :D
Skulle inte förvåna mig om jag glömde biljetten!! HAHA Men nejdå det ska jag nog inte göra :) Slänga ner den i väskan redan nu? hum jaa kanske kan vara lika bra :D

Klock jävel.

Snart åker jag till jobbet börjar 14.00 och slutar 21:00 Rätt skönt ändå. Fick ju sovmorgon som jag faktistk begöver.
Ja och igår när jag va hos hästarna skicka farmor på mig en ringklocka, då jag har svårt att vakna!!! Ah och jag tror jag får rå damp på den snart. Den tickar och har sig heeela tiden mer än varje sekund!!! Så igår när jag skulle lägga mig fick jag lov att gå upp och lägga den under några kuddar!!! Hjälpte det? Nej ticktackticktack Mahh.. Idag skickar jag ut den, i mitt rum får den INTE bo :)
Peace & Love börjar idag Woho :) Men jag åker inte dit förens på Onsdag.. Jag e Pepp väldigt pepp, för det här kommer bli kuuul :)... Men jag har blivit lite förkyld men det skiter jag i :)

Borlänge idag :)

Ja jag kom hem runt 5 halv 6 imorse :P Men kul hade vi iaf :) Så vaknar jag av att min mamma säger, upp nu vi ska till Borlänge när kl är 11. Trött? Ohh nej absolut inte ;).. Typ sovandes ine på toan och vid matbordet, ah herregud haha :P Jag piggnade till efter ett tag iaf haha. När vi väl är i Borlänge åkte vi och skulle köpa nån solstol och så där efter det blev det Kupolen :)
Jag tänkte jag bara skulle kolla mest men det blev inte så, så 400 kr fattigare och två tröjor + ett par jeans rikare (; Woho :) jag ångrar det inte iaf.. Pigg ända tills vi skulle hem och jag däcka av i bilen rätt skönt Haha :) Jag sov och jag sov :) Men jag behöver nog sova mer ändå, har inte kollat om jag börjar jobba 07:00 eller 14:00 imorn hoppas 14:00 så jag får sov morgon.
Och jag ÄLSKAR VÄDRET :D ♥   Helt underbart :)



Dom byxorna och gula tröjan + en till tröja :)

Tjoho

Yes lite sol blev det trotts allt idag iaf :) och bäst av allt kika den fram när jag red hoho.. Bättre än att rida i regn.
Tack vare Drew har jag sträckt vaden ganska rejält!!! Tack så mycke, satans vad ont, känner av det fortfarande...
Ovanligt att han blir rädd för saker? Nej. Såklart red jag barbacka, släpte tyglarana för att rätta till jackan och han flyger åt sidan och trixar om kring. Haha jaa egnetligen ett under att jag satt kvar :o Tack vare det sträckte jag vaden hoho.. ONT!!!
Fille, Ja jag red på kandar igen. Hum fortfarande lite stressad, och blir i otakt. Suget i tygeln finns inte jämt heller då han krullar ihop sig en aning fast man inte håller i stångtygeln. Men vi käpmar på och går lite bättre för varje gång :) Så det ska nog bli bra hoppas jag.

Ja någon dag ska jag ta tag i det här med att motionera HAHA... Imorn kankse? ah vi får se jag MÅSTE börja nån gång iaf. Sägs att man blir piggare av det? Och det tror jag faktiskt på. Och jag e faktiskt rätt trött av mig. Så jag kan ju göra ett försök iaf HAHA ;D Yeah Önska mig Lycka Till!!!
Snart gjort mig iordning också, dra längre upp i Gulleråsen och titta ska jag nog göra!!!
Många som har frågat om jag vill vara chaffis idag. Men Nej har jag sagt, jag har annat för mig :) så det så. Kan gärna vara det. men idag är jag inte det, har egna planer Huhu..


Piss väder

Dåligt väder, jaa nu e jag rätt less på regnet som är hela tiden.. Jag gillar det inte, jag vill ha Soool nu.
Iaf, jag har för tillfället inget att göra så jag tänkte jag gör mig en blogg Haha. Ja inte vet jag hur jag kommer lyckas med den men jag kan ju göra ett försök iaf :)
Och jag hoppas för guds skull att det blir fint väder på Peace & Love!!!

Och jaa det var nog en Idiot trotts allt, stackars människa :S Jag ska inte bry mig egenligen. men jag har rätt svårt att låta bli när folk beter sig så mot mig. Det tror jag de flesta har... Men jag blir nog på humör snart igen (; Höhö!!
Gulleråsen ikväll till Maria? Hum jaaa det blir nog så.. (:
Nu ska jag nog dra till mina hästar och rida!!! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0