Kall Tisdag!!!

Tisdag, och jag har inte gjort mycke alls.. Kallt och jävligt! varför kan det inte ligga på 5-10 minus ist?
igår umgicks jag med Linn en stund på dagen, treeevligt och idag fyller hon faktiskt 18 år så Grattis till henne. Och på Lördag kör vi bowlingen! Rooooligt, ja jag längtarrr :)
Ridlektionen igår fick vi välja mellan hoppning och gymkhana, tre av oss ville hoppa och tre av oss ville ha gymkhana och så klart blev det gymkhana men det va rätt okej iaf :) och fick göra några språng i slutet iaf :) Och Ivy skötte väl sig någorlunda iaf :) Fast hon skulle galoppera över trav bommar osv haha...
Jag känner för helg nu fast jag har lov konstigt men kanske kan bero på att det händer lite mer i helgen...
Ja imorn ska jag tråtsa kylan och ta två ridturer på mina heeestar sen kanske klippa carro om hon kan? Sen kolla på bonde söker fru höhö
Torsdag ska jag faktiktiskt tilllbaka till backåkern och jobba, känns som år och dar sen jag va där sist haha. Så får se hur det går :) Förhoppningsvis så ska det väl gå bra hoppas jag. Sen när jag slutat ska jag och Anders flytta in lite grejer till huset :) Efter som vi knappt har några köksgrejer haha. På julafton blir det backåkern igen på förmiddage, Sen på eftermiddagen har jag inte riktigt klart för mig vad som händer men det visar väl sig :) Sen är det äntligen lördag hehe.. Och söndagen känner jaf på mg redan att den inte kommer vara så poppis men jaja :)

Anders han är den bästa och underbaraste som finns
Ett år och över en månad har gått och jag Älskar honom fortfarande lika mycke, och tur är väl det! Underbar känsla!
Det är du som får mig att måbra <3

20/12-2010

Tiden går ibland aldeles för fort för att bloggen ska hinnas med!
Nu på måndagsmorgonen har jag hunnit om besiktiga min lilla bil som dom fortfarande klagar på min handbroms..
Men nu snart är det iaf julafton och idag är de första dagen på mitt jullov :)
Skolan går alldeles utmärkt, kunder och hela köret och man känner hur mycke säkrare man blir. Långhår har vi även haft på schemat, hur kul som helst faktiskt. Finns så fruktansvärt mycke man kan göra med hår!
En hel del party på slutet, Roligt dom flesta gånger och mindre roligt andra gånger men inget kan väl jämt vara 100 bra...
Jag och Anders har ett eget litet hus vi kommer få bo i nu, Allt kanske inte är klart men vi sov där i natt iaf :) Det känns iaf hur mysigt som helst, Anders är och kommer alltid vara den underbaraste :)
Och jaaa jag längtar redan till helgen! Julafton sen juldagen = party på kvällen! Linn har fyllt 18 då också hehe :) och sen står deti inte på förens det är nytt år heller!
Ridning ikv!

RSS 2.0