Freeedag!

Ja igår va jag i Mora en sväng medan resten av familjen var hos typ sjukgymnast med simons ben.
Kikade lite i affärer och så där. Hittade ett par örhänden, armband, en tröja, ett skärp och hårspray. Och ett par byxor, men som vanligt aldeles för dyra för mig.. :P Så dom fick va hittar säkert några som är minst lika snygga för lägre pris. Eller jag kan ju iaf hoppas ^^
Skulle vilja åka till kupolen nån dag. Ska fråga Linn om vi kan göra det nån dag tror jag :)
Iaf, kom hem runt 4 tiden från mora igår sen satt jag mesta del och bara väntade på min underbara efter längtade pojkvän :)
Tillslut kom han runt halv 8 tiden, ALLTID lika kul och se honom när man inte sett honom på ettpar dagar. Man känner verkligen hur kär man är. <3
Sen vid kvart över 8 när vi satt och käka varma mackor kom jag på att mina hästar kanske vill in också.. :P Stackarna, men dom stog där så glatt vid öppningen och väntade på att få komma in för en gång skull iaf :)

Idag, ja då åkte Anders till Falun och jobba sista dagen den här veckan.. Och jag sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till Rättvik. Ska köpa spån sen vet jag inte om jag ska sola eller inte? hum..
Iaf så ska jag hämta Janice kvart över 2 och när vi kommer hem ska vi ta en tur på våra hästar.
Dock lite trist väder =/ tycker det kunde vart soligt som i förr går. Jaja.. :) Ikv får vi se vad som händer. Hoppas på att få vara med Anders iaf.. :)

Skönt med helg nu iaf. Även om jag inte gör så mycke om dagarna då jag inte jobbar ^^ aja.

En solig dag i Februari!

Min blogg är inte uppdaterad så som det kanske var för.
Vet inte ska det bli ändringar på det eller hur ska jag göra, ja jag vet inte.. :P
Kanske testa ett tag till och se om det är kul :)
Iaf, känns inte som det har hänt så mycke sen jag skrev sist förutom att det har vart en liten klassträff, Fastkörning och diverse krångel med bilhelvetet. Senast idag starta fanskapet inte!. Och sen har jag funderingar kring att gå utbildning som Frisör :) Jaa om en vecka blir det Arbetsförmedlingen för att diskutera och se lite närmre på utbildningen iaf och efter det kankse jag har ett klarare tecken på om jag vill eller inte :)
Annars vikarie som VB på backåkern som vanligt :) Ska dit till halv 3 idag och göra ett pass :)
Och jag har fortfarande världens underbaraste pojkvän :) Jag e såååå hääääär Kär <3 Finns ingen bättre! Världens lyckligaste!!! Men nu är han i Falun och jobbar, känns konstigt att inte ha honom vid sidan när man ska sova, så himla tomt. Jag saknar honom <3

Iaf, bilen startade inte i morse när jag skulle till hästarna. Så pappa fick ta ut dom grinig som han vart men men. Jag ska strax dit och mocka och fixa, mysa med dom lite i det fina vädret. Kanske ta en barbacka tur på Drew? OCh rida fille i morn hoppas vädret håller i sig? Hinner nog inte så mycke mer idag efter som jag ska jobba kl halv 3..
Jaja..

// Sandra

Jag Älskar Anders Landin<3

RSS 2.0